TENT huis voor hedendaags circus

THIS IS NOT A CIRCUS
A DUTCH CIRCUS SHOWCASE

Met This is not a circus, A Dutch Circus Showcase viert TENT met de Britse partners Jacksons Lane en Split Second de nieuwe circusvormen die momenteel uit Nederland komen. Aanstormende Nederlandse makers presenteren van 5 tot en met 8 oktober 2023 hun werk aan een Londens publiek en professionals met Britse premières van 60% Banaan, Ways of being ready, Sawdust Symphony en 360. 

60% Banaan van Monki is een blijde boodschap voor de boze burger: een theatrale circusshow met als thema optimisme. Ways of being ready van Hendrik Van Maele is een live ontmoeting tussen twee levenslange vrienden: mimespeler Elliot Dehaspe en acrobaat Hendrik Van Maele. Sawdust Symphony, gecreëerd en uitgevoerd door Michael Zandl, David Eisele en Kolja Huneck, laat circus en vakmanschap elkaar ontmoeten in een unieke show. De showcase wordt afgesloten met 360, gemaakt door Monki en TENT mededirecteur Hanneke Meijers, een meeslepende en dynamische voorstelling die geschikt is voor alle leeftijden. 

Deze showcase in Londen brengt vrolijk, spannend circus waarbij het beste van het Nederlandse circus op het internationale podium wordt uitgelicht en gevierd. Mede mogelijk gemaakt door het Fast Forward programma van het Fonds Podiumkunsten.

5 t/m 8 oktober • Jacksons Lane


FAST FORWARD