TENT huis voor hedendaags circus

Mijn naam is William Blenkin, ik ben 24 jaar en ik ben Brits. Ik ben een grote fan van Griekse salade en het dragen van sokken en sandalen. Een grote inspiratiebron voor mijn fotografie is het alledaagse. Het alledaagse prikkelt me. Ik geniet van de uitdaging om met fotografie het ogenschijnlijk saaie om te zetten in iets interessants. Circus is niet saai. Integendeel.

Voor mij hebben foto's kracht omdat je één enkel moment in de tijd vastlegt en zo het onbekende van wat voorafging volledig aan je verbeelding overlaat. Het vastleggen van een moment dat in een oogwenk voorbij is en misschien nooit meer herhaald zal worden, is volgens mij de ambitie van een fotograaf waard.

Daarom is het fotograferen van beweging of van circus zo opwindend. Omdat de constante beweging van een voorstelling de meest rauwe en opwindende beelden oplevert. Met TENT wil ik de grenzen van mijn eigen fotografie verleggen, evenals de technieken die ik gebruik bij het vastleggen van beelden. Het werk van de artiest komt op die manier tot zijn recht.


FOTOGRAAF VOOR
Maker voor een week


  will.blenkin  willyum_18