TENT huis voor hedendaags circus

Mijn naam is Ajuna Braunschweiger (1996, NL). In 2017 ben ik begonnen met de studie Fotografie aan de HKU in Utrecht, waar ik in 2022 zal afstuderen. Mijn liefde voor fotografie en kunst begon al veel eerder. Al van jongs af aan heeft fotografie mij geholpen de wereld te observeren, registreren en verwerken. Met een eenvoudige, roze point-and-shoot camera nam ik de wereld in mij op en maakte ik reproducties van mijn ervaringen om een schurende wereld opnieuw in te delen en naar mijn hand te zetten.

20 jaar later is er weinig veranderd. Ik fotografeer nog steeds met point-and-shoot camera's om de wereld te registreren zoals ik die tegenkom. Mijn beelden zijn rauw, romantisch, herkenbaar en soms abstract. Samen vormen ze vaak non-lineaire en interpretatieve verhalen over verschillende onderwerpen die mij persoonlijk bezighouden. 

TENT heeft me de kans gegeven om een nieuw project te starten waarbij ik hun makers als uitgangspunt zal nemen. Ik ben ontzettend enthousiast om me hierop te storten en te onderzoeken wat deze samenwerking zal brengen.  


MAKER
BEELDMAKER

HAAR COLLECTIE
Ajuna Braunschweiger


ajunabraunschweiger.com  ajunabraunschweiger  ajuna.braunschweiger