TENT huis voor hedendaags circus

Ik ben Maaike van Langen, ook wel bekend als Maaike Muis. En in 2004 werd ik verliefd op het hedendaagse circus door de voorstelling van Les Arts Sauts op de Zomer van Antwerpen. Sindsdien heb ik me hard gemaakt om het circus in Nederland een zwieper te geven en met succes: in 2010 richtte ik Circusstad Festival op. 

Daar ben ik tot 2021 artistiek leider geweest. Na twaalf jaar prachtige festivals, talentontwikkelingstrajecten, circusspeelplaatsen en vele fantastische momenten met artiesten en publiek vond ik het tijd voor nieuwe avonturen. 

Want naast een heel groot hart voor circus, heb ik ook een enorm zwak voor radio, muziek, stemmen en podcasts. Sinds 2022 ben ik (naast dagvoorzitter en voice-over, nog twee typen werk die een kolfje naar mijn hand zijn) ook podcastmaker. 

En voor TENT mag ik deze zomer/najaar mijn circusliefde-en-kennis én mijn podcast-maak-kriebels combineren in een zesdelige serie over de ‘makers voor 1 week’. Ik heb er heel veel zin in. Meer weten? Check mijn website www.maaikemuis.nl


MAKER VOOR
Circus Whispers


www.maaikemuis.nl