Op zaterdag 8 december 2018 vindt de eerste edititie van TENT talks plaats: talks, food, circus (and maybe aerobics). Dit is een kans voor circusmakers in Nederland om elkaar te ontmoeten, praten en uitwisselen.

We denken dat het belangrijk is om verschillende circusmakers vanuit heel Nederland samen te brengen om elkaar te leren kennen en een atmosfeer te creëren van gemeenschappelijke support. Niet omdat we allemaal hetzelfde zijn of maken maar omdat we ondanks onze verschillen we allemaal circusmakers zijn. En juist de ontwikkeling van dit circus willen we blijven ontwikkelen in Nederland. Met dit evenement willen we een snapshot van de Nederlandse circus maker nemen om zo de diversiteit tentoon te spreiden.Dus wil je onderdeel zijn van #TFC(AMAE), reageer op de oproep en dan zien we je op 6 juni. Het doel van de middag is om bij te dragen aan de dialoog over circus in Nederland door ruimte te geven aan de stem van de makers. Benjamin Kuitenbrouwer, Camiel Corneille, Camille Paycha en Michiel Deprez cureerde de middag en nodigen jullie van harte uit voor een middag en avond om nooit te vergeten.

DATUM — Zaterdag 8 december 2018
WAAR— TENT studio, Asterweg 20H, Amsterdam
VOOR WIE — alle circusmakers in Nederland die eigen werk presenteren of regisseren
TIJD — start 13:00 | eind: wanneer je gegeten en voldoende gedronken hebt, maar bovenal inhoudelijk geïnspireerd
KOSTEN — E5,- inclusief diner koffie thee | exclusief bier en frisdrank
WANNA JOIN? — stuur een e-mail naar talks@tent.eu voor 7 december 2018

 

 

TENT talks is een jaarlijks seminar over de ontwikkeling van het circus in Nederland, waarvan de eerste editie zal plaatsvinden in juni 2018. TENT talks zal worden vormgegeven door in Nederland werkzame circusmakers en spelers, de curatoren. Dit vanwege het belang om, juist nu, onderwerpen te belichten die spelen bij de mensen op de vloer.