OPEN CALL VOOR CURATOREN CIRCUS SEMINAR

TENT zoekt circusmakers en spelers om intensief deel te nemen aan het ontwerpproces van TENT talks. We zoeken vier geïnteresseerden die gezamenlijk een werkgroep vormen welke het seminar in 2018 inhoudelijk vorm geven (i.s.m. TENT) en keuzes maken in onderwerpen en sprekers. Zij zullen hierbij dus fungeren als curatoren. 

PRAKTISCH & VOORWAARDEN
Je bent een circusmaker en/of speler werkzaam in Nederland en je hebt zin en tijd om actief mee te werken. De data voor de werkgroep bijeenkomsten (twee momenten in nov-dec 2017) worden in overleg bepaald. Voor deelname aan de werkgroep is een kleine vergoeding beschikbaar: €100,- per persoon voor de bijeenkomsten en overige werkzaamheden. Reiskosten worden vergoed.

AANMELDEN
Ben je geïnteresseerd om TENT talks actief mee vorm te geven? Meld je dan voor 31 oktober 2017 aan bij Cheryl Pullen via cheryl@tent.eu. Motiveer waarom je wilt plaatsnemen in de werkgroep en welke onderwerpen je zou willen aandragen. Geef aan of je ruimte in je agenda hebt voor twee bijeenkomsten in november/december 2017 en 1 dag in januari 2018 in Amsterdam (als je b.v. een lang contract in het buitenland hebt lopen wordt het plannen lastig). Geef aan vanaf waar je naar Amsterdam reist en stuur je cv mee.
 

TENT talks is een jaarlijks seminar over de ontwikkeling van het circus in Nederland, waarvan de eerste editie zal plaatsvinden in januari 2018. TENT talks zal worden vormgegeven door in Nederland werkzame circusmakers en spelers, de curatoren. Dit vanwege het belang om, juist nu, onderwerpen te belichten die spelen bij de mensen op de vloer.