stapel beeld

MUUR     2018-2019 | info & sales: rosa@tent.eu

...........

DEEL JE JE NETWERK MET ONS? We zijn op zoek naar bedrijven die geïnteresseerd zijn in een samenwerking in de vorm van de voorstelling en een workshop vragen we ons netwerk om mee te denken. Lees hier meer!

OPROEP: voor niet professionele spelers  Naast een groep professionele spelers wordt de cast aangevuld met mensen zonder professionele achtergrond. Lees hier meer!

...........

In deze voorstelling rent een groep mensen onophoudelijk tegen een muur op. Ze proberen zo hoog mogelijk op de muur te komen, over de muur heen te gaan, eraan voorbij te geraken. Ze rennen, ze klimmen en pogen het telkens opnieuw. Als de zee die tegen de rotsen slaat, trekken ze zich terug, om met hernieuwde energie een volgende poging te doen. Dan wild, dan weer kalm, maar met continue vastberadenheid. De mensen gaan door en door en door, al raken de lichamen vermoeid. Het collectief stuwt elkaar saamhorig en wreed voort, zich bewegend tussen solidariteit en overlevingsstrijd. Dankzij en ten koste van de ander en zichzelf gaat de groep door. Het publiek ziet de ruggen van hun lichamen. Een groep mensen, oud en jong, man en vrouw. Verschillende persoonlijkheden, leeftijden en etnische achtergronden. We zien de individuen in de zwerm. We horen het ritme van hun voeten. We voelen de energie van de groep, de hardnekkigheid, de vermoeidheid.

DUUR ± 180 minuten | VLOER minimaal 10x10m | HOOGTE 8m vrije hoogte tegen een bestaande muur in het theater of op een buitenlocatie | mede mogelijke gemaakt door: Amsterdams Fonds voor de Kunst | Fonds Podiumkunsten | Prins Bernhard Cultuurfonds | BNG Cultuurfonds | Fonds 21

...........

                    

CREW
REGIE Floor van Leeuwen
PRODUCENTEN TENT & Veem Huis voor Performance
MET BEHULP VAN Festival Cement
ARTIESTEN 10 professionele spelers (circus, mime, free running) + 10-15 non performers

Speellijst Totaal »

Korzo, Den Haag, NEDERLAND

Maas, Rotterdam, NEDERLAND

Theater Ins Blau, Leiden, NEDERLAND