State of Flux

A STATE OF FLUX        2018-2019 | info: hanneke@tent.eu

We bevinden ons in een abstracte ruimte waarin vier personen elkaar ontmoeten. Ze kennen elkaar, maar ze stappen blanco dit universum binnen. Er is vertrouwen, provocatie, dynamiek, kracht, empathie en grenzen. Allemaal in de waan van de dag, in een staat van verandering, in precaire balans en verbonden met elkaar. De interacties leveren betekenis, bewegingen en beelden op die universeel zijn voor relaties. Maar waar eindigt de een en begint de ander? Wanneer is een artiest een mens of een performer?

"Wat sterk en ongenaakbaar lijkt, is gebaseerd op openheid en samenwerking"
Thomas Falk

De samenwerking tussen Thomas Falk, Familiar Faces en TENT is geboren uit een LABO bij TENT. Hier kreeg Thomas de ruimte (zowel letterlijk als figuurlijk) om zijn visie op zijn makerschap en zijn circusbeeldtaal te laten groeien. Na afloop van de LABO heeft er een presentatie plaats gevonden. De samenwerking is zo goed bevallen dat we hebben besloten het werk verder uit te breiden naar een langer programma.

DUUR  ± 50 minuten | VLOER minimaal 8x8m waterpas met balletvloer | HOOGTE 6 meter vrije hoogte onder grid | SALES hanneke@tent.eu

...........

          

CREW
REGIE Thomas Falk
ASSISTENT REGIE Hanneke Meijers
ARTIESTEN & CO CREATOREN Petra Steindl / Hendrik Van Maele / Josse De Broeck / Felix Zech
PRODUCENT TENT circustheater producties
COPRODUCENT Korzo Den Haag
DRAMATURGIE Klaus Jürgens
LICHT Bas Vissers