Al sinds de oprichting functioneert TENT als collectief. Dit is een samenwerkingsvorm die zowel in het nieuwe als oude circus niet vreemd is. Het collectief bestaat uit een team van drie mensen met elk hun eigen achtergrond en talenten. TENT functioneert sinds 2010 op deze manier met succes als creatief producent van het nieuwe circus. Het collectief vormt het artistieke team, dat per project wordt aangevuld met de makers die aan de diverse projecten verbonden zijn.

Rosa Boon (1979)
Vanaf het eerste moment dat Rosa als 8-jarige voet zette in het oude pand van Circus Elleboog aan de Passeerdersgracht raakte ze verknocht. Bij het circus vond ze een plek waar voor iedereen ruimte is, waar de optelsom van de afzonderlijke individuele talenten leidt tot grootse magie. Het circustheater, waarin de kunst van het circus samenvloeit met de kracht van het theater. Met de komst van circusopleidingen in Nederland zag Rosa de mogelijkheid om dat vers afgestudeerde talent een podium te bieden: de kiem voor TE

Hanneke Meijers (1980)
Hanneke turnde bijna haar hele jeugd op hoog niveau, maar bij Circus Elleboog leerde ze dat samen iets maken meer voldoening geeft dan alleen. Na een studie grafisch ontwerpen aan de kunstacademie begon Hanneke direct na haar afstuderen in 2003 een eigen bedrijf, Hanneke Kijkt, dat ze nog steeds runt. Het belette haar niet om het avontuur van TENT in te duiken. Als ontwerper wil Hanneke het idee achter TENT in alle facetten vormgeven en de professionalisering die TENT beoogt uitbouwen.

Cahit Metin (1981)
Cahit kwam al op jonge leeftijd bij Circus Elleboog terecht. Samen met Rosa en Hanneke doorliep hij daar de voorstellingsgroep. Ze vertrokken gezamenlijk en bleven ook daarna allemaal aan Elleboog verbonden. Cahit deed dat naast zijn studie technische bedrijfskunde. Al gauw ontdekte hij dat zijn hart meer bij het circus dan bij de studie lag, maar de combinatie komt nu goed van pas. Zijn veelzijdigheid is nu van nut bij TENT, waar hij niet alleen actief is als speler, maar ook de financiën voor zijn rekening neemt.

MEDEWERKERS
Rosa Boon
directeur bestuurder
+31(0)619876458
rosa@tent.eu

Hanneke Meijers
directeur bestuurder
+31(0)623062985
hanneke@tent.eu

Cahit Metin
directeur bestuurder
+31(0)622204834
cahit@tent.eu

Nadja van der Weide
office manager
+31(0)644117024
info@tent.eu

Thamar Karst
stagiaire
communicatie@tent.eu

Tiddo Siertsema
stagiaire (2020)

COACHES 2017-2019
Walther van den Heuvel artistieke ontwikkeling
Niek Vom Bruch zakelijke ontwikkeling
Maaike van Langen circus ontwikkeling
Boris Franssen marketing ontwikkeling
Joop Kuyvenhoven sales ontwikkeling​
Marc Pil zakelijke ontwikkeling